Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Meer dan ooit wordt dit het seizoen van de vrouw"

Essenza presenteert trendkleuren van het najaar

Essenza Home heeft de trendkleuren van het najaar gepresenteerd. Dit seizoen staat de collectie van het homestyling merk meer dan ooit in het teken van kleuren. "Ze sprankelen als nooit tevoren, dit geldt al helemaal voor de trendkleuren van dit seizoen: Sophisticated Green, Tempting Terra en Opulent Ochre. 2019 is dan ook het jaar van de contrasten, waarin Essenza als een ware kunstenaar de grenzen van creativiteit opzoekt", vertelt een woordvoerder. 

 

Opulent Ochre
Onder de naam Opulent Ochre verzamelde Essenza weelderige geeltinten als okergeel, leerbruin, koper, oranje en mosterd. "Combineer ze met gouden details en accessoires en je interieur krijgt in no-time een chique update", aldus Essenza.


  
Sophisticated Green
Volgens Essenza bereiken groentinten dit seizoen een absoluut hoogtepunt. "Van diep olijfgroen tot mosgroen: de tinten zijn spannend, intens én uit de natuur gegrepen. Als bonus is diepblauw aan deze groentinten toegevoegd."Tempting Terra
Onder de naam Tempting Terra betoveren warme aardetinten als terra, bruin, koper en terra roasting dust de slaapkamer. Het merk combineert ze met diepwinters roze en paarsachtige tinten.The female icon
"Van Doutzen Kroes en Vivienne Westwood tot de Griekse godin Aphrodite en Lady Diana: deze sterke, onafhankelijke vrouwen mét duidelijk eigen stijl waren een grote inspiratiebron voor Essenza", laat een woordvoerder weten. "Daarom zijn de dessins dit seizoen naar deze en andere bekende vrouwen vernoemd. "Een ode aan de vrouw in het algemeen en aan deze inspirerende iconen in het bijzonder. Want meer dan ooit wordt dit het seizoen van de vrouw. Met de opvallende portretfoto’s brengen we een ode aan de Nederlandse heritage én aan de vrouw. De kanten kraag is een knipoog naar de klederdracht uit de Gouden Eeuw: historisch erfgoed in een hedendaags jasje."

The beauty of flowers
Voor bloemenliefhebbers zijn er vernieuwende bloemenprints. Essenza: "Van chic tot schilderachtig en van artistiek tot grafisch. We keken daarvoor weer aandachtig naar ons Nederlandse erfgoed en hedendaagse kunst en design. Zo inspireerden de bloemstillevens van de Hollandse Meesters ons tot de mooiste prints."Meer informatie:
Essenza Home
Industrieweg Noord 12
3958 VT  Amerongen
webstore@essenzahome.nl
www.essenzahome.nl

Publicatiedatum: