12,5 jarig bestaan bekroond met een nieuwe showroom

VillaFlor showt nieuwe modellen op DWI

Het is feest bij het Brabantse bedrijf VillaFlor. Naast het feit dat VillaFlor 12,5 jaar bestaat, is zij ook een samenwerking aan gegaan met het bankenmerk Senzadelli. Sinds 1 augustus deelt zij een nieuwe showroom op De Woonindustrie (DWI) in Nieuwegein. Dit jaar is de toonzaal te bewonderen op de 1e verdieping bij stand 2B095. 

En wie jarig is trakteert. Vandaar dat er tijdens de najaarsbeurs op de Woonindustrie van 1 t/m 4 september 10% korting gegeven wordt op de hele collectie. Vanzelfsprekend is iedereen uitgenodigd om langs te komen bij de stand op de beurs. Deze aanbieding is ook van toepassing op de orders die op één van deze dagen buiten de beurs geplaatst worden. De korting geldt op orders vanaf 750 euro en betreft de huidige voorraad.

Tijdens de najaarsvakbeurs bij DWI in Nieuwegein staat de showroom van VillaFlor in het teken van hun nieuwe unieke woonaccessoires. Zo is bijvoorbeeld de rotan collectie uitgebreid met een staande lamp en een tafellamp. De mix van het natuurlijke rotan met zwarte frame geeft een robuuste uitstraling aan de lampen. Ook is er een nieuw tafellampje met houten voet en schelpen kap aan de collectie toegevoegd. Deze combinatie zorgt voor een warme, natuurlijke uitstraling. Echter is dit slechts een kleine greep van de nieuwe collectie. Vanaf 1 september zijn alle nieuwe modellen te bewonderen op de najaarsvakbeurs

Openingstijden van de najaarsvakbeurs zijn:
Zondag 1 september   10.00 – 18.00 uur
Maandag 2 september  10.00 – 20.00 uur
Dinsdag 3 september  10.00 – 18.00 uur
Woensdag 4 september 10.00 – 18.00 uur

Meer informatie:
VillaFlor Interiors
www.villaflor.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven