Stiekem tweeten via een slimme koelkast...

Tieners vinden altijd een uitweg... Dat blijkt wel uit het artikel 'Creatief met koelkast', dat Bright.nl publiceerde. Een moeder uit Amerika dacht haar dochter te slim af te zijn om naast haar telefoon ook zo goed als alle apparaten van haar internetverslaafde tiener af te pakken. Maar ze zag daarbij de koelkast over het hoofd.

De 15-jarige Dorothy heeft veel aandacht gekregen door het versturen van een tweet via een slimme koelkast, zo meldt Bright.nl.

"Ik weet niet of dit getwitterd gaat worden, ik praat tegen mijn koelkast what the heck, mijn moeder heeft al mijn electronica wederom geconfiskeerd", stuurde ze. 

Het bericht werd tot nu toe door 77.000 mensen 'leuk' bevonden. Het officiële Twitter-kanaal van fabrikant LG heeft zelfs de hashtag #FreeDorothy in het leven geroepen.

Aan The Guardian laat Dorothy weten dat haar moeder haar twee weken geleden een gadgetverbod heeft gegeven, toen ze tijdens het koken afgeleid raakte en daardoor bijna brand veroorzaakte. "Ik maakte me zorgen, omdat ik mij de hele zomer verveel en Twitter zorgde ervoor dat de tijd sneller ging."

Nadat haar moeder haar telefoon had afgepakt, week ze uit naar haar portable Nintendo DS-spelcomputer, waarmee ook getwitterd kan worden. Ze werd betrapt door haar moeder, die het heterdaadje ook weer deelde in een tweet.

Vervolgens gebruikte Dorothy haar Wii U om te twitteren, maar ook dat had haar moeder in de gaten. Uiteindelijk moest ze dus uitwijken naar de slimme koelkast, die een internetconnectie heeft en 'socialmedia-mogelijkheden'.

Lees het complete artikel op www.bright.nl


 

 
 
 
 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven