COREtec en woninginrichter Omsels tonen resultaat:

"Zwevende klikvloer is ideaal voor renovaties"

De familie Kramer heeft voor de renovatie van hun woning gekozen  voor COREtec vloeren gecombineerd met het vakmanschap van Omsels in Panningen. De heer Kramer vertelt: "We hebben een mooie renovatie achter de rug die in een kleine vijf maanden werd uitgevoerd door o.a. de enthousiaste vakmensen van Omsels. Het was hard werken. Niet alleen wijzelf maar ook mijn ouders hebben voor COREtec als vloerbedekking gekozen en we zijn er uiterst tevreden over. De vloer heeft een warm gevoel en het Dark design uit de Naturals collectie past heel goed bij het nieuwe interieur en onze nieuwe meubelen en accessoires."De heer Kramer vervolgt enthousiast: "Voor de bovenverdieping hebben we voor de nieuwe vloeren van COREtec gekozen: traphal, slaapkamers, kinderkamer en kledingkast. Daar de COREtec vloeren slechts acht mm dik zijn, is dit ideaal voor renovaties. We hebben bewust voor de firma Omsels gekozen omdat we er in het verleden heel tevreden over waren. Ze hebben de werken perfect en in een mum van tijd uitgevoerd. De innovatieve vloer is 100% waterdicht en 100% origineel. Het zijn sterke vloeren bestand tegen het échte gezinsleven, kinderen en huisdieren." Omsels Slaap- en woonadviseurs
Omsels Slaap- en Woonadviseurs is een familiebedrijf met meer dan 78 jaar ervaring in de slapenbranche. In de showroom van ruim 1000 m2 staan alle bekende merken en het huismerk overzichtelijk gepresenteerd. De heer Omsels van Omsels Woninginrichting:
“De COREtec Naturals Bark vloer is een van ongekende klasse. De pvc toplaag zorgt voor een stil loopgeluid. De vloer is makkelijk te plaatsen en warmte en luchtvochtigheid schommelingen hebben weinig tot geen grip op de vloer. De onderlaag van kurk maakt de vloer nog stiller en zorgt ervoor dat er in de meeste gevallen geen ondervloer gebruikt hoeft te worden. Daarnaast is de COREtec Naturals 50-LVPE-856 Bark pvc 100% waterproof.”

Over COREtec
De meerlagige vloerbekleding van COREtec met Greenguard Gold certificaat is volledig vrij van chemicaliën en verzekert een gezonde binnenlucht. De vaste kurkonderlaag zorgt voor een natuurlijke bescherming tegen schimmel, vangt oneffenheden op van elke ondergrond en is bovendien uitermate geluiddempend.

COREtec is leverancier van meerlagige zwevende klikvloeren met een 100% watervaste core-technologie. Het bedrijf, opgericht door de Oost-Vlaamse broers Piet en Jan Dossche, is gevestigd in de US en heeft een Europese hoofdzetel in Waregem. Topinvesteerder Warren Buffett nam het bedrijf in 2017 op in Shaw Industries. Een woordvoerder vertelt: "Met de gepatenteerde COREtec vloeren heeft USFloors een zeer origineel en uniek vloerenproduct in een mum van tijd heel succesvol op de markt gebracht.
COREtec zal op de komende  VT Wonen & Designbeurs tonen waarom het dé revelatie in harde vloerbekleding is. Met nieuwe designs & producten, nog sterkere vloeren én de gemakkelijkste installatie in de sector. Alle voordelen van parket, laminaat, klik-vinyl en kurk, zonder de nadelen."

Meer informatie:
COREtec
www.coretecfloors.eu

Omsels Panningen
www.omsels.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.