Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voor vloeren, traprenovatie of op de muur:

"Er is steeds meer vraag naar PVC vloeren"

FredParket.nl levert en legt vloeren door heel Nederland. Volgens een woordvoerder van het vloerenbedrijf is er steeds meer vraag naar PVC vloeren in nieuwbouwwoningen en projecten. "Met een zeer lage warmte weerstand van slechts 0.02K w/h zijn PVC vloeren ideaal voor gebruik op vloerverwarming. Daarnaast zijn PVC vloeren stil qua loopgeluid, krasbestendig, waterbestendig en eenvoudig in onderhoud. Bovendien kan een verlijmde PVC vloer strak langs de kozijnen en muren gelegd worden omdat deze niet meer krimt of uitzet."

De huidige trends zijn volgens het bedrijf: lange en brede PVC stroken met een zichtbare en voelbare structuur (register embossed). Ook visgraat PVC vloeren zijn een trend, deze PVC stroken zijn korte en smal die speciaal gemaakt zijn om in visgraat motief te leggen, eventueel met band en bies. Verder wordt PVC veel gebruikt bij traprenovatie en kan het ook op muren verlijmd worden.

Voordat een PVC vloer verlijmd gelegd kan worden moet de ondergrond eerst worden geëgaliseerd. Een zand-cement-, anhydriet-, plavuizen- en siergrindvloer kan geëgaliseerd worden met egaline. Bij  een houten ondergrond moet eerst een ondervloer op basis van MDF geplaatst worden.

FredParket: "Wij adviseren om een verlijmde PVC vloer door een professional te laten installeren. Wilt u zelf een PVC vloer leggen, dan adviseren wij om een click-PVC vloer te nemen. Deze worden net zo gelegd als een laminaat vloer maar zijn een stuk stiller qua loopgeluid en volledig waterbestendig."

Meer informatie:
FredParket.nl
Alde Dyk 18a 
9288 XC Kootstertille
verkoop@fredparket.nl
www.fredparket.nl

Publicatiedatum: