Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tijdens de najaarsvakbeurs in Nieuwegein

Meubelfabrikant BKS presenteert nieuwe meubelcollectie en tekenprogramma

Op de vakbeurs die begin september plaats vindt in De Woonindustrie in Nieuwegein presenteert meubelfabrikant BKS de nieuwste meubelcollectie Canyon. In de stand van BKS worden niet alleen de nieuwste meubelen geshowd, maar ook het 3D-tekenprogramma Furnplan.

Furnplan is een 3D-tekenprogramma speciaal ontwikkeld voor de meubelbranche. Momenteel worden enkele collecties van BKS in Furnplan geplaatst. "Op de beurs kunt u zien hoe eenvoudig het is om een 3D-impressie te maken. Er kan snel een wandopstelling getekend worden zodat direct duidelijk is waar een open vak, kabeldoorvoerdop of hangkastje moet komen. Ook kan een complete woonruimte getekend worden. De ruimte is exact in de goede maatvoering te tekenen en er kunnen ramen, deuren en een kleur op de muur worden toegevoegd. Als de basis klopt kunnen de meubelen erin geplaatst worden. De klant krijgt een goed beeld van de nieuwe meubelen in eigen woonruimte. Vervolgens wordt de afwerking en kleur gekozen, en met een druk op de knop rolt de tekening met offerte eruit", vertelt een woordvoerder van BKS.

De stijlen met hoeken in verstek gecombineerd met strakke fronten typeren de Canyon collectie. De meubelen hebben een uitstraling die past in een stijlvol of strak, landelijk interieur. De deuren en laden hebben geïntegreerde grepen die een eenheid vormen met de ruimte om het front.
De meubelen worden gemaakt van gefineerd eiken met een rustige uitstraling. De collectie heeft diverse mogelijkheden in maatvoeringen en indelingen, waardoor de klant het meubel helemaal naar wens kan maken door te kiezen uit diverse kleuren en afwerkingen.

BKS is een Nederlandse fabrikant van eikenhouten meubelen met bijna 40 jaar ervaring. De naam, BKS, staat voor Brouwers Kwaliteitsmeubelen Staphorst. Dit is de plaats waar het gehele productieproces van de meubelen plaatsvind. BKS heeft een uitgebreide standaardcollectie verschillend in vormgeving en stijl, van strak tot landelijk. Ook hebben ze een grote maatwerkafdeling, waar ieder meubel volledig op maat en naar wens van de klant gemaakt wordt. 

BKS nodigt u van harte uit om het bedrijf te bezoeken tijdens de vakbeurs van 2 tot en met 4 september in De Woonindustrie in Nieuwegein.Meer informatie:
BKS
www.bks-holland.com

Publicatiedatum: