Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Vanaf 40 m2 bieden wij een shop-in-shop concept"

Decostar toont elk half jaar nieuwe collectie

Decostar is al meer dan 15 jaar importeur van trendy woondecoratie. Vanuit het hoofdkantoor in Apeldoorn en het distributiecentrum in IJsselmuiden bedient het bedrijf haar klanten wereldwijd. "Wij vinden het persoonlijke contact en de aandacht naar de klant toe erg belangrijk. Dit uit zich in een hoog serviceniveau", laat een woordvoerster van Decostar weten.

Naast de basiscollectie presenteert het bedrijf elke zes maanden een compleet nieuwe collectie. In diverse thema’s, met stijlvolle decoratie items voor zowel in- als outdoor. "En dit alles baseren we op de allerlaatste trends. Wanneer klanten nieuwsgierig zijn naar onze collectie kan er een afspraak worden gemaakt op ons hoofdkantoor,  waar zij dan een persoonlijke rondleiding in onze showroom krijgen."

Countryfield is het eigen merk van Decostar. Een label met items voor diverse stijlen van woondecoratie. "Altijd actueel op basis van de continu roulerende voorjaars- en zomercollectie en najaars- en wintercollectie. Decoratie waarmee een winkelketen of groothandel zich kan profileren.
Op www.countryfield.nl kan men alvast wat sfeer proeven van de  huidige voorjaarscollectie die nu in de winkels ligt."

"Vanaf 40 m2 bieden wij een shop-in-shop concept, het Countryfield Selected Concept. De shop wordt gevuld met artikelen die zorgvuldig zijn geselecteerd uit de Countryfield Selected Collectie. De shop wordt geplaatst en ingericht door onze eigen opgeleide stylisten. De regelmatige voorraadcontrole en bijbestellingen worden bijgehouden door een accountmanager van Decostar. 
Twee keer per jaar wordt de shop aangepast met de nieuwste artikelen voor de seizoenen herst/winter of lente/zomer. Ook wordt dan de gehele styling en signing aangepast."

Nieuw in het assortiment van het decoratiebedrijf zijn de klokken van het merk Thomas Kent. Eigentijdse klokken met een subliem uurwerk in diverse maten en gevarieerde ontwerpen en materialen.

"Ook bijzonder is ons efficiënte en betrouwbare logistieke systeem. Deze is gebaseerd op een volledig geautomatiseerd order entry systeem. Leveringen die wij dankzij dit systeem altijd zoals afgesproken voor u uitvoeren. Hiermee sluiten wij exact aan op uw eigen retailplanning.
Uiteraard zijn wij als Decostar te vinden op belangrijke internationale beurzen zoals Ambiente, Christmasworld, TrendZ, Nordstil, Trendset en de Tendence. We presenteren daar onze collectie in, tot wel 500m2, grote stands. Hét moment om ongedwongen kennis met ons te maken in een professionele en inspirerende setting. Sterker nog: op deze beurzen bent ú de belangrijkste gast van Decostar."

De actuele beursagenda van Decostar ziet u in één oogopslag op de site van Decostar.

"Wij heten een ieder van harte welkom en kijken nu al uit naar uw komst!"

Meer informatie:
Decostar
Nagelpoelweg 35
7333 NZ Apeldoorn
www.decostar.nl
www.countryfield.nl
www.ThomasKent.eu

Publicatiedatum: