PVC vloer met geïntegreerde ondervloer

LayRed vloert elke uitdaging

'De nieuwe PVC vloer van Moduleo vloert elke uitdaging. De uitgebreide collectie bevat planken en tegels met realistische hout- en steendessins in een waaier van natuurlijke kleuren, met een ongeëvenaarde sterkte.'

Ook praktisch kan LayRed elke setting aan. Zo zijn de planken en tegels sterk genoeg om verschillen in de ondervloer te overbruggen én elastisch genoeg om eventuele oneffenheden op te vangen.  De vloer klikt eenvoudig en sterk in elkaar en de geïntegreerde ondervloer zorgt voor een nog snellere installatie. Je legt de LayRed vloer over iedere bestaande vloer zonder voorbereidende egalisering. Omdat de vloer 100% waterdicht is kan de vloer ook zonder problemen in badkamer en keuken worden gelegd.

De akoestische bovenlaag garandeert minimaal loopgeluid en de geïntegreerde ondervloer reduceert transmissiegeluid. Zo is LayRed de stilste vloer in zijn categorie, die ook nog zorgt voor een comfortabel zacht en warm gevoel onder je voeten. Verder is het oppervlak slijtvast en bestand tegen hakken, vlekken en meubelpoten. Als geen ander tackelt LayRed van Moduleo – met levenslange garantie – zo alle uitdagingen die gepaard gaan met het bouwen of verbouwen van een huis.

Meer informatie:
Moduleo
www.moduleo.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven