Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Gemaakt van gepoedercoat staal en plantaardig gelooid leer

Zin van Uniqka is koffietafel én opslagplaats

Uniqka komt met Zin: een koffietafel, ontworpen door de in Amsterdam gevestigde ontwerper Isabel Quiroga. Het meubelstuk is een salontafel en opslagplaats voor leesmateriaal in één. Met behulp van de lederen handgreep kan Zin naar een gewenste ruimte worden gedragen en kan tijdens het lezen worden genoten van een warme kop koffie. De ontwerpster Isabel Quiroga wilde een meubel maken die gemakkelijk kan worden verplaatst door de gebruiker.
Het ontwerp van Zin bestaat uit twee materialen. De tafel is gemaakt van gepoedercoat staal en dik plantaardig gelooid leer. Het ontwerp is verkrijgbaar in zwart staal met twee kleuren voor het leer: bruin en zwart. De kleine koperen details voegen elegantie toe aan het product, terwijl ze fungeren als de verbindingen voor lederen en stalen onderdelen.
"Zin heeft zowel een zachte als een sterke vorm en is een opvallend stuk. De sierlijke vorm van het product bepaalt de naam. De naam van het product is afkomstig van het Nederlandse woord 'zin' wat een positieve emotie inhoudt", vertelt een woordvoerder van Uniqka.

Meer informatie:
Uniqka
www.uniqka.com

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven