Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Giften ingezameld tijdens heropening van Middelkoop Culemborg

Familiebedrijf Middelkoop verrast Woord & Daad en ZOA

Onlangs is Middelkoop Culemborg officieel heropend. In de showroom, die is uitgebreid naar 4000 m2, presenteert het bedrijf een assortiment A-merken op het gebied van keukens, badkamers, vloeren en kasten.
Zowel voor als tijdens het evenement werd, in plaats van het geven van een cadeau, aandacht gevraagd voor het doneren van een gift aan het goede doel.
Directeur Hans Middelkoop: "Wij kunnen dagelijks over schoon (drink)water, voedsel, sanitaire voorzieningen en hygiëne beschikken. Dat is zeker niet voor iedereen vanzelfsprekend." Daarom heeft Middelkoop Culemborg, samen met de genodigden, geld ingezameld voor twee stichtingen: Woord en Daad en ZOA. In totaal werd een bedrag opgehaald van € 13.000,-. In overleg met beide stichtingen is een project geselecteerd, dat gerelateerd is aan de bedrijfsactiviteiten. 


V.l.n.r. Martijn Boogaard, Hans Middelkoop, Annelot Hekman. 

Hans Middelkoop heeft de cheque overhandigd aan Martijn Boogaard van Stichting Woord en Daad en aan Annelot Hekman van Stichting ZOA. Beide stichtingen ontvangen een bedrag van € 6.500,-. De formele overhandiging heeft plaatsgevonden in de vernieuwde showroom.  

Wash in Schools - Haïti
Het bedrag van Woord en Daad wordt ingezet voor het project Wash in Schools. Binnen dit project werkt Woord en Daad aan watervoorziening, betere hygiëne en goed sanitair op basisscholen in Haïti. Zodat de leeromgeving voor kinderen gezonder wordt en ze minder vaak ziek zijn.

Herstel van voedselzekerheid in Jonglei, Zuid-Soedan
De andere € 6.500,- wordt ingezet voor het herstel van voedselzekerheid in Zuid-Soedan. Binnen dit project verleent ZOA directe voedselhulp en traint het de boeren om, op lange termijn, weer zelfvoorzienend in voedsel te worden. Daarnaast heeft ook de weerbaarheid tegen toekomstige sociale, economische en klimaatgerelateerde problemen de aandacht.

Meer informatie:
Middelkoop Culemborg
Beesdseweg 2
4104 AW Culemborg
info@middelkoopculemborg.nl
www.middelkoopculemborg.nl

Publicatiedatum: