Woonwinkelketen Dille & Kamille gaat vreemd

Dille & Kamille heeft geschiedenis geschreven. Afgelopen vrijdag (28 juni) opende de woonwinkelketen de 33e winkel. Op zich niet bijzonder, ware het niet dat exact 45 jaar na de opening van de eerste winkel door wijlen Freek Kamerling, die dinsdag 11 juni op 78 jarige leeftijd overleed, voor het eerst in haar bestaan een zaak in een winkelcentrum in gebruik genomen heeft. Voorheen werd er altijd gekozen voor vestigingen in een karakteristiek pand in een historisch centrum. Het Stadshart van Amstelveen heeft de primeur.

"In 1974 zijn we begonnen in een (werf)kelder in Utrecht, in Amstelveen zit onze nieuwe winkel ook voor een groot deel in een kelder. Eenzelfde soort ontdekplek waar je in onze wereld tot rust kan komen", meldt een woordvoerder van Dille & Kamille.

De woonwinkel verkoopt op het adres op Binnenhof 81 een breed assortiment aan huis-, tuin- en keukenartikelen. "In de winkels van Dille & Kamille huist een prettig en huiselijke sfeer. Onze missie is zoveel mogelijk mensen te inspireren en om in harmonie met de natuur te leven. Die missie dragen we ook graag uit in het stadshart van Amstelveen om zo ons gedachtegoed van ‘natuurlijke eenvoud’ naar iedereen te brengen. Wij willen met onze winkels een oase van rust brengen in drukbezochte winkelstraten en het pand in Stadshart Amstelveen, biedt ons een uitgelezen kans om dit te realiseren", liet Karin Groot, brand & marketingspecialist van Dille & Kamille, eerder weten.

Meer informatie:
www.dillekamille.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven