Moduleo is fabrikant van vinylvloerbedekkingen. De onderneming is gespecialiseerd in de productie van modulaire, synthetische vloeren voor residentiële en professionele toepassingen. De dessins imiteren naar eigen zeggen waarheidsgetrouw de fijne patronen en texturen van de natuur.

"De natuur is de beste designer ter wereld, daar bestaat geen enkele twijfel over. Moduleo probeert dat natuurschoon altijd tot in de details na te bootsen. Een houten vloer is mooi, maar het onderhoud is vaak duur en tijdrovend. Onze vinylvloeren met houteffect hoeven niet geschuurd, gepolijst of gelakt te worden. Met een stofzuiger en dweil behoudt de vloer zijn originele look. Echt een duurzame vloeroplossing" vertelt een woordvoerder van Moduleo. 

Door te investeren in gepatenteerde technologie om unieke vloerbedekkingen te produceren, streeft Moduleo ernaar om zelfs de meest veeleisende klant te inspireren en aan zijn eisen te voldoen. "Al onze ontwerpen worden gemaakt in een specifiek daarvoor gebouwde ecologische fabriek in België, waardoor de Europese markt snel en efficiënt kan worden beleverd", besluit een woordvoerder van Moduleo. 

Meer informatie:
Moduleo
www.moduleo.nl