Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Moduleo blijf trouw aan de natuur

Moduleo is fabrikant van vinylvloerbedekkingen. De onderneming is gespecialiseerd in de productie van modulaire, synthetische vloeren voor residentiële en professionele toepassingen. De dessins imiteren naar eigen zeggen waarheidsgetrouw de fijne patronen en texturen van de natuur.

"De natuur is de beste designer ter wereld, daar bestaat geen enkele twijfel over. Moduleo probeert dat natuurschoon altijd tot in de details na te bootsen. Een houten vloer is mooi, maar het onderhoud is vaak duur en tijdrovend. Onze vinylvloeren met houteffect hoeven niet geschuurd, gepolijst of gelakt te worden. Met een stofzuiger en dweil behoudt de vloer zijn originele look. Echt een duurzame vloeroplossing" vertelt een woordvoerder van Moduleo. 

Door te investeren in gepatenteerde technologie om unieke vloerbedekkingen te produceren, streeft Moduleo ernaar om zelfs de meest veeleisende klant te inspireren en aan zijn eisen te voldoen. "Al onze ontwerpen worden gemaakt in een specifiek daarvoor gebouwde ecologische fabriek in België, waardoor de Europese markt snel en efficiënt kan worden beleverd", besluit een woordvoerder van Moduleo. 

Meer informatie:
Moduleo
www.moduleo.nl

Publicatiedatum: