Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ntgrate neemt opnieuw deel aan architect@work in Parijs

Designer Gerd Couckhuyt: "Iedereen verbergt de voegen, maar ik doe bewust het omgekeerde"

Vloerenbedrijf Ntgrate neemt deel aan architect@work in Parijs dat op 26 en 27 september plaatsvindt. Wat zijn de overwegingen geweest voor Ntgrate om aan deze beurs deel te nemen.

Frankrijk is voor Ntgrate, Belgisch fabrikant van geweven vinyl vloerbekleding een belangrijke exportmarkt. Parijs is het mekka van (Franse) interieurarchitecten, zo laat een woordvoerder weten. "We werden voor de tweede keer op rij geselecteerd om met onze innovaties deel te nemen. Vorig jaar bezochten heel wat belangrijke (interieur)architecten onze stand. We waren dan ook erg tevreden van de opkomst.

Zijn er speciale producten die u op architect@work Parijs zal tonen aan de vakwereld?
Om je vloer extra karakter te geven, creëerde Ntgrate samen met de Belgisch designer Gerd Couckhuyt (zie foto) vijf nieuwe snijvormen Versatile: van het gedurfde Bean tot het futuristische Flowerz. Speel met de vormen en legrichting tot de puzzel past. "Overal zie je vierkanten en rechthoeken. Iedereen verbergt de voegen. Ik doe bewust het omgekeerde: het lijnenspel moet opvallen. Zo krijgt je vloer pas echt een ziel", aldus Gerd Couckhuyt.

Wat zijn uw verwachtingen van architect@work Parijs?
"We kijken er alvast naar uit om met onze innovaties de Franse interieurarchitect te inspireren. We verwachten opnieuw een geslaagde deelname met het bezoek van tal van architectenbureau’s. (Interieur)architecten die misschien voor het eerst de talrijke voordelen van geweven vinyl vloerbekleding zullen ontdekken. Of bezoekers die ons product reeds gebruiken maar die door onze recente lanceringen extra geprikkeld kunnen worden."

Meer informatie: www.ntgrate.eu

Publicatiedatum: