Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Door je eigen ontwerp te lopen en virtuele werkelijkheid creëren"

Softwareprogramma's EasternGraphics voor indelingstekeningen en kleurvoorstellen

EasternGraphics ontwikkelt software oplossingen voor verschillende toepassingsgebieden. De pCon.planner is een programma voor het maken van indelingstekeningen en kleurvoorstellen. Het is een ruimteplanner, die de mogelijkheid geeft om complete 2D of 3D indelingstekeningen te maken en te visualiseren in een fotorealistische kwaliteit.

"Het kan zakelijk gebruikt worden, denk hierbij aan het inrichten van kantoorruimtes of winkels. Maar ook voor privégebruik, voor het verbouwen of bouwen van een huis, studenten die willen leren tekenen. Met de nieuwste update is het mogelijk om door het eigen ontwerp te lopen en de virtuele werkelijkheid te creëren. Dit is allemaal mogelijk met de nieuwe plugin: de VR-viewer (alleen in de pro-versie verkrijgbaar). Op die manier kun je kijken hoe de ontworpen situaties eruit komen te zien en welke samenstellingen er wel of niet werken. Ben je een (interieur)architect, fabrikant, dealer, student, of ga je je huis verbouwen? Dan is deze (gratis) 3D-roomplanner tool iets voor jou", vertelt een woordvoerder van EasternGraphics. 

Meer informatie:
EasternGraphics Benelux
info@easterngraphics.nl
www.easterngraphics.com

Publicatiedatum: