Bedrijven gaan samen verder als Beerens Group

Beerens Interieurbouw BV, Beerens Winkelinterieurs BV en Beerens Interieurs BV staan aan de vooravond van een belangrijke wijziging. Binnenkort gaan de bedrijfsonderdelen van de Beerens Group samen verder onder één en dezelfde bedrijfsnaam: Beerens Group. 

Beerens Interieurbouw bestaat al meer dan 45 jaar en heeft een eigen productielocatie in Rijen bestaande uit 4.000 m² productieruimte waar allerlei meubelen worden gemaakt en een 16.000 m² grote warehouse. Het bedrijf is actief in alle marktsegmenten, of dit nu gaat om een representatieve balie in een ontvangstruimte of een functionele inrichting in een zorgcomplex.

Beerens Interieurs zit in Goes en is specialist op het gebied van interieurbouw, scheepsinterieurs, maatwerk keukens en badkamers. Beerens Winkelinterieurs in Rijen is een internationale winkelinterieurbouwer en gespecialiseerd in de afbouw en inrichting van (inter)nationale retailformules. 

De Beerens Group bundelt alle kennis en expertise in een compacte organisatie en bedient met een kleine 100 medewerkers de retailmarkt en scheepsinrichting, maar ook de high-end particuliere markt.

Meer informatie:
www.beerens.com

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven