Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Het is de bedoeling dat 500.000 mensen 1 euro storten in 2 weken tijd"

House Raccoon start enorme donatiecampagne

"Het is de bedoeling dat 500.000 mensen minstens één euro storten in twee weken tijd waarmee vijf miljoen bomen geplant kunnen worden", vertelt Anneleen Durnez van House Raccoon, een interieurmerk dat de connectie tussen mensen en de natuur wil waarmaken. Op 27 juni gaat zij samen met haar partner Nathan Noëth een enorme donatiecampagne lanceren.

"We planten bij ons bedrijf al sinds het prille begin één boom per product dat we verkopen. Het eerste jaar verdienden we helemaal niets met House Raccoon, dus moesten we € 5000 uit eigen zak betalen om de bomen te kunnen planten. We zijn niet rijk dus dat deed pijn. Een paar maanden geleden hielden we een test met willekeurige mensen die we van straat plukten. Ze waren zo ongevoelig over het feit dat we een boom plantten dat we wel iets moesten doen. We hielden een brainstormsessie om een project te bedenken dat ons toelaat om allemaal samen te doneren zodat we een doel bereiken dat we alleen nooit zouden bereiken. En veel sneller", vervolgt Anneleen.


Initiatiefnemers Anneleen & Nathan van House Raccoon.

"De 'Be Your Own Change’ campagne was geboren. Bomen planten is één van de enige korte termijn maatregelen die ons tijd geeft om betere duurzame technologie te ontwikkelen. Het is geen excuus om naar anderen te kijken, we moeten allemaal onze eigen verandering in gang zetten: Be Your Own Change. Na al die tijd wordt er nog steeds veel te weinig gedaan voor het klimaat door zowel individuen, bedrijven als overheden. Terwijl je met één euro al enorm veel kan doen", besluit Anneleen.

Kijk hier voor meer informatie over het project en om te doneren. 

Meer informatie:
House Raccoon
Moederhoefstraat 244
2547 Lint
info@houseraccoon.com
www.houseraccoon.com