Nieuwbouw DB KeukenGroep in Nunspeet

DB KeukenGroep, met vestigingen in Goes (Pelma), Haarlem (Keur), Kesteren (Avanti), Artic (Utrecht), Rijssen (Adee), Sint-Annaland (Ardi) en Nunspeet (Arma) gaat nieuwbouwen. Voor Arma Keukens en Sanitair is de eerste paal de grond ingegaan op een terrein van ruim 11.000 m2. Aan de Kering 6 in Nunspeet worden een showroom, magazijnruimte en kantoren gebouwd. Het gebouw wordt in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen volledige energieneutraal opgeleverd.

De directie van de DB KeukenGroep en bedrijfsleiding Arma Keukens en Sanitair. met vlnr: Willem van Lit, Aart de Bruin, Wouter Roordink en Arjan van Dijke.

DB KeukenGroep bestaat bijna 28 jaar. In die jaren is zij uitgegroeid tot een landelijke speler in de verkoop van keukens en badkamers, met zeven vestigingen en meer dan 200 medewerkers. "Een probleemloze montage begint bij de verkoop"​ en "Afspraak = Afspraak"​ zijn slogans waarmee oprichter Arjan van Dijke uit Sint-Annaland ooit begon en die anno 2019 nog steeds invulling geven aan de manier waarop de medewerkers hun werk doen.

Meer informatie: www.dbkeukens.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.