Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Childhome gaat de Amerikaanse markt veroveren

Stefan Aerts: "We zijn ons ervan bewust dat dit een harde markt is, maar dat schrikt ons niet af"

Childhome, de Belgische producent van baby-artikelen en -meubels, verkoopt zijn producten reeds in meer dan 50 landen en vond dat de tijd rijp was om nu ook de Amerikaanse markt te veroveren. Childhome opende deze maand een nieuw kantoor en magazijn in de staat Alabama. Het bedrijf opent een eigen kantoor en magazijn in Wedowee om zich vanuit Alabama op de Amerikaanse markt te focussen. Stefan Aerts: “We merken hier veel interesse voor onze producten. We zijn ons ervan bewust dat dit een harde en complexe markt is maar dat schrikt ons niet af”.

De kinderstoel Evolu ONE.80°, met rechts Stefan en Nathalie Aerts.

Childhome voorziet een snelle toename van de Amerikaanse verkoopsactiviteiten. Het bedrijf is met name bekend om zijn hoge kinderstoel met draaifunctie de Evolu ONE.80°, die met zijn moderne look en multifunctionaliteit al verschillende internationale awards heeft gewonnen. De Mommy Bag met bijpassende Mommy’s Treasures clutch en Baby Necessities toilettas zijn een must have geworden voor nieuwe mama’s en vrouwen in verwachting. Met beide artikelen stond Childhome vorig jaar op de JPMA vakbeurs in Washington DC. Nathalie Aerts: "Onze Evolu ONE.80° viel enorm in de smaak, ook bij de vakjury. We wonnen toen de 'JPMA Innovation Award', de belangrijkste prijs van de Amerikaanse vakjury. Dit jaar zullen we weer aanwezig zijn op de JPMA vakbeurs in april, dit keer in Orlando."

De kinderstoel heeft tal van onderscheidingen in de wacht gesleept.

De focus bij Childhome ligt op het ontwerpen van nieuwe producten in het beste belang van het kind met de nadruk op veiligheid en kwaliteit. Elk Childhome product is in overeenstemming met de wettelijke verplichtingen en aanbevelingsnormen van Amerikaanse en/of internationale norminstituten.

Meer informatie:
Childhome
Neerveld 13B
2550 Kontich
www.childhome.com
communication@childhome.be

Publicatiedatum: