Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Nu kunnen we meer onze collectie laten zien en beleven"

ONSHUS opent showroom in De Woonindustrie

Het is een jaar of vijf geleden dat de stylingscollega's Peggy Mes en Yardena Grifhorst besloten om ONSHUS op te richten. Inmiddels is het 2019 en maken de dames de volgende stap bekend: vanaf 5 februari beschikken ze over een showroom van ongeveer 25 vierkante meter in De Woonindustrie (op tweede etage naast de trap), een interieurcentrum waar aanbieders van interieurproducten en andere branchegerelateerde organisaties elkaar inspireren en ontmoeten. "We hadden tot heden geen showroom. Nu kunnen we onze collectie, die uit circa 120 woonaccessoires bestaat, laten zien en beleven", legt Peggy uit.

Een greep uit het ruime assortiment van ONSHUS.

Goed getimed van ONSHUS, want op 10 februari is in De Woonindustrie de VAKbeurs & WOONevent Consumentendag gevolgd door de drie dagen durende - van 11 tot en met 13 februari - VAKbeurs bestemd voor alleen vakbezoekers.
In de afgelopen jaren stonden Peggy Mes en Yardena Grifhorst vooral op beurzen om hun producten te tonen. Daarnaast heeft ONSHUS een website die up to date is. Door nu ook een showroom te openen, hopen zij het aantal klanten verder uit te kunnen bouwen. De producten van ONSHUS worden door zo'n 80 winkeliers van met name woon-, lifestyle- en meubelwinkels in Nederland, Belgi├ź en Duitsland verkocht.

"Alle items ontwerpen we zelf en laten we door derden produceren. Daarbij houden we wel het hele productieproces in de gaten", legt Peggy uit. 

Peggy Mes (links) en Yardena Grifhorst, eigenaressen van ONSHUS.

De producten van ONSHUS kenmerken zich door eenvoud en het gebruik van natuurlijke elementen en vormen. "Onze collectie is in principe tijdloos en kwalitatief mooi, geïnspireerd door mode, architectuur en natuur. We zoeken ook voortdurend naar nieuwe elementen om de collectie uit te breiden. Sinds het begin is ons doel elegantie, eenvoud en spanning in interieurs te brengen. Ontwerpen is dan ook onze passie!", besluit Peggy.

Meer informatie:
ONSHUS
Vreugdenhilstraat 6a
3864 PK Nijkerkerveen
[email protected]
www.onshus.nl