Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Okergeel en diverse tinten bruin voeren in 2019 de boventoon

Cozy style Groups is de trend bij Present Time

De Cosy style Groups trend is in 2018 al ingezet, maar wordt in 2019 voortgezet in de gehele presentatie. Combineer verschillende producten van diverse stijlen en materialen samen tot een mooi gestyled geheel. Mix glazen votives met metalen vaasjes en polyresin beeldjes en creëer je eigen cosy style group, zo meldt Present Time in een persbericht.

De collecties van Karlsson, Leitmotiv en PT maken gebruik van dezelfde kleurenkaart zodat ook de merken onderling goed te combineren zijn. Dit seizoen voeren okergeel en diverse tinten bruin de boventoon.

Ook de meest in het oog springende materialen als glas, corduroy, velvet, terrazzo en spiegel zijn terug te vinden in de nieuwe collecties van het komende voorjaar.

Velvet is voor 2019 nog steeds een trend en daarom introduceert Leitmotiv een nieuwe lijn van stoelen en banken in dit materiaal dat zo’n heerlijk luxe gevoel geeft. Daarnaast introduceert Leitmotiv een mooie serie kastjes met het opkomende rotan webbing.

In een grote nieuwe collectie met veel exclusieve designs, gaat Karlsson dit voorjaar los met klokken in dé modekleuren van het seizoen. Binnen PT zien we wederom een grote collectie vazen in glas en keramiek, voor ieder wat wils qua uitstraling. Daarnaast is de lijn met origami iconen uitgebreid met diverse dieren en zelfs fruit.

Present Time laat door de combinatie van trendkleuren met uitgesproken materialen van dit moment een zeer verrassende collectie zien voor het voorjaar van 2019.

Meer informatie:
PT Group B.V.
Transistorstraat 24
1322 CE Almere
Tel. +31 (0)36 535 88 8
www.presenttime.com

 

Publicatiedatum: