Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Ontwerpen zijn zowel voor de nationale als internationale markt'

Bedrijven presenteren op Bau 2019 hun nieuwste tegelproducten

Tijdens de bouwbeurs Bau 2019, die gehouden wordt in München, zullen Vorwerk flooring en M. Mommersteeg B.V. hun nieuwste producten presenteren. Alles van Vorwerk flooring draait dit jaar om de thema’s modulariteit, akoestiek en internationaliteit. Op het gebied van tapijttegels worden de nieuwe producten in het SL Sonic-assortiment getoond.


Deze tapijttegels zijn ontworpen voor de nationale en internationale markten, waarvan de lancering wordt ondersteund door een nieuw ontwikkelde online productconfigurator. Naast nieuwe kleurencombinaties en de gebruikelijke kwalitatieve, duurzame eigenschappen "made in Germany", bieden de akoestische tegels dankzij nieuwe ontwerpen in vrije vormen nog meer mogelijkheden.  

Met de lancering van 49 nieuwe producten heeft Vorwerk flooring begin 2018 haar nieuwe strategie uitgerold, zowel nationaal als internationaal. Het assortiment werd niet alleen geherstructureerd maar ook volledig opnieuw bewerkt en bestaat nu uit drie productlijnen en drie stijlwerelden.

Dat Vorwerk Flooring zich zowel nationaal als internationaal opnieuw op de kaart zet is niet onopgemerkt gebleven. Van de in 2018 nieuw gelanceerde producten is de Exclusive 1015, een innovatieve flatweave kwaliteit, dit jaar onderscheiden met de prestigieuze Duitse Brand-award. Met de invoering van een nieuwe generatie tegelproducten begin volgend jaar zal Vorwerk de volgende fase inzetten. Het grote thema van 2019 is 'Modularity & International Relevance'. Het vloerenbedrijf zal zich het komende jaar nog meer op de internationale markt richten en marktrelevante producten aanbieden in combinatie met 'state of the art' ondersteuning. 

Sinds 1883 is Vorwerk Flooring naar eigen zeggen bekend om haar mix van kwaliteit, duurzame innovatie, actuele producten en wereldwijd bekroonde designs. Productontwikkeling, productie en kwaliteitsborging vinden plaats op het hoofdkantoor in Hameln. Het familiebedrijf Mommersteeg B.V. vertegenwoordigt al meer dan vijftig jaar het Duitse bedrijf Vorwerk flooring. 

Meer informatie:
Vorwerk Flooring
[email protected]
www.vorwerk-flooring.com

Publicatiedatum: