Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verlichte huisjes voor gezellige kerstsfeer

Een moderne kerststal die doet denken aan de klassieke en traditionele vormen van Scandinavische landschappen. De huisjes van Slide Design zijn er vooral om een gezellige kerstsfeer te creëren in bijvoorbeeld winkels, woonkamers etc. 

Slide Design heeft een uitgebreid assortiment kerstartikelen c.q. cadeau-ideeën waarmee een warme sfeer kan worden gecreëerd. Het zijn veelal elegante objecten, die liefde en romantiek uitstralen.

Een eyecatcher is bijvoorbeeld de verlichte kerstboom, ontworpen door Leotizia Censi, geschikt voor binnen of buiten. Bovendien is de Light Tree verkrijgbaar in meerdere formaten en kleuren. De Slide Design Light Tree is voorzien van een fitting voor een energiebesparende lamp. 

 

Slide Design is marktleider in Europa op het gebied van 'rotational moulding', kunststof vervaardigde producten. Het bedrijf is gevestigd in Milaan. De collectie omvat items geschikt voor binnen- en buitengebruik. Een groot deel hiervan is uitgerust met (RGB LED) verlichting. 

Kenmerkend voor Slide Design zijn onder andere: er wordt gewerkt met gerenommeerde designers (o.a. Marcel Wanders, Karim Rashid, Paola Navone); materiaal is van polyethyleen, keuze uit diverse meubel-, verlichting-, en lakkleuren; speelse vormgeving.

Meer informatie:
Design Lines
Norbertijnenstraat 33
6823 PJ Arnhem
Tel. +31 (0)614 842 001
contact@designlines.nl
www.slidedesign.it

Publicatiedatum: