Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Verlichte huisjes voor gezellige kerstsfeer

Een moderne kerststal die doet denken aan de klassieke en traditionele vormen van Scandinavische landschappen. De huisjes van Slide Design zijn er vooral om een gezellige kerstsfeer te creëren in bijvoorbeeld winkels, woonkamers etc. 

Slide Design heeft een uitgebreid assortiment kerstartikelen c.q. cadeau-ideeën waarmee een warme sfeer kan worden gecreëerd. Het zijn veelal elegante objecten, die liefde en romantiek uitstralen.

Een eyecatcher is bijvoorbeeld de verlichte kerstboom, ontworpen door Leotizia Censi, geschikt voor binnen of buiten. Bovendien is de Light Tree verkrijgbaar in meerdere formaten en kleuren. De Slide Design Light Tree is voorzien van een fitting voor een energiebesparende lamp. 

 

Slide Design is marktleider in Europa op het gebied van 'rotational moulding', kunststof vervaardigde producten. Het bedrijf is gevestigd in Milaan. De collectie omvat items geschikt voor binnen- en buitengebruik. Een groot deel hiervan is uitgerust met (RGB LED) verlichting. 

Kenmerkend voor Slide Design zijn onder andere: er wordt gewerkt met gerenommeerde designers (o.a. Marcel Wanders, Karim Rashid, Paola Navone); materiaal is van polyethyleen, keuze uit diverse meubel-, verlichting-, en lakkleuren; speelse vormgeving.

Meer informatie:
Design Lines
Norbertijnenstraat 33
6823 PJ Arnhem
Tel. +31 (0)614 842 001
contact@designlines.nl
www.slidedesign.it


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven