Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Afzuigkap wint Archiproducts Design Award 2018

Falmec heeft de Archiproducts Design Award 2018 in de wacht gesleept met zijn Spazio afzuigkap. Francesco Lucchese ontwierp deze afzuigkap vanuit de gedachte om functionaliteit samen te laten komen met schoonheid met als doel een nieuwe keukenbeleving te ontwikkelen. Het resultaat is een systeem dat de kenmerken van een zwevende kap versterkt.

Veelzijdigheid is waar het om draait bij deze afzuigkap. Door het vergroten van de beschikbare ruimte rond de kap kan deze op meerdere niveaus worden gebruikt. Dit draagt bij aan een complete, dynamische ervaring in de keuken.

De Spazio afzuigkap is een echt nuttig toestel tijdens het koken. De hangende steunplank biedt plaats aan verse kruiden die regelmatig in de keuken worden gebruikt. Het keukengerei dat tijdens het bereiden van de maaltijd nodig is, hangt voor het grijpen aan het railsysteem. De verlichting in de Spazio afzuigkap verlicht een ruim werkoppervlak.

De afzuigkap beschikt over USB-poorten waar tablets of mobiele telefoons kunnen worden opgeladen. En met de tablethouder heb je tijdens het koken je favoriete recepten direct bij de hand. Kortom, de Spazio is veel meer dan alleen een afzuigkap.

Meer informatie:
VSMC BV 
Bergen op Zoom
tel.  +31 (0)71 362 90 24
info@falmec.nl
www.falmec.nl

Publicatiedatum: