Falmec heeft de Archiproducts Design Award 2018 in de wacht gesleept met zijn Spazio afzuigkap. Francesco Lucchese ontwierp deze afzuigkap vanuit de gedachte om functionaliteit samen te laten komen met schoonheid met als doel een nieuwe keukenbeleving te ontwikkelen. Het resultaat is een systeem dat de kenmerken van een zwevende kap versterkt.

Veelzijdigheid is waar het om draait bij deze afzuigkap. Door het vergroten van de beschikbare ruimte rond de kap kan deze op meerdere niveaus worden gebruikt. Dit draagt bij aan een complete, dynamische ervaring in de keuken.

De Spazio afzuigkap is een echt nuttig toestel tijdens het koken. De hangende steunplank biedt plaats aan verse kruiden die regelmatig in de keuken worden gebruikt. Het keukengerei dat tijdens het bereiden van de maaltijd nodig is, hangt voor het grijpen aan het railsysteem. De verlichting in de Spazio afzuigkap verlicht een ruim werkoppervlak.

De afzuigkap beschikt over USB-poorten waar tablets of mobiele telefoons kunnen worden opgeladen. En met de tablethouder heb je tijdens het koken je favoriete recepten direct bij de hand. Kortom, de Spazio is veel meer dan alleen een afzuigkap.

Meer informatie:
VSMC BV 
Bergen op Zoom
tel.  +31 (0)71 362 90 24
info@falmec.nl
www.falmec.nl