Van landelijk appartement naar minimalistische villa: op een mooie hoekkavel in Noord-Brabant hebben Pieter en zijn echtgenote Mieke een prachtige kubistische villa gebouwd.
Pieter is van beroep herenkapper, maar heeft ervaring met de ontwikkeling van onroerend goed en dat is hier goed terug te zien.

Foto's The Flagstone Company - Natuursteenstrips.nl

Er zijn mooie duurzame materialen binnen en buiten gebruikt. Ondanks het minimalistische aspect heeft deze familie een zeer eigen sfeer weten te behouden.  

Pieter is tevreden over het bezoek - dat zij beiden brachten - aan de showroom van The Flagstone Company in Vaassen, waar het materiaal is gekocht.

Op basis van de gemaakte keuze, is aansluitend een deel van de muren van deze woning met Geopietra Moderno GS Steenstrips bekleed (geplaatst door P&P Groenprojecten). 

Het contrast tussen de witte muren en de ruige Steenstrips zorgt voor een aangename sfeer bij de tuinmuur, de gevel en de veranda met open haard. Het maakt de tuin echt gezellig.

Ook een bijzonder of interessant project opgeleverd? Stuur dan een artikel met liggende foto’s (van minimaal 1 MB) naar leo@wonen360.nl, waarna de redactie contact opneemt. Of bel direct: 0166 69 82 33 (vragen naar Leo).

Bron 
Het Flagstone Magazine (364 bladzijden), een inspiratiebron voor wandbekleding en vloeren met de natuurstenensfeer zoals in Zuid-Europa. Exclusief met bijna 700 bijzondere foto’s. Een gratis aan te vragen glossy magazine met heel veel informatie over ambachtelijk zetwerk, lijmen en voegen.

Meer informatie:
The Flagstone Company BV
Aalbosweg 16
8171 MA Vaassen
www.natuursteenstrips.nl
Tel. +31 578 560048