Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Christian Borsboom, Sales Director van Steel Benelux BV:

"Innovatie en functionaliteit zijn synoniem aan design en aanpak van onze onderneming"

Steel, een Italiaans bedrijf met een lange familietraditie gelegen in Carpi (Modena), is vooruitstrevend in het vervaardigen van fornuizen, kookplaten, inbouwovens, afzuigkappen, koelkasten en compleet stalen keukens voor de consument. "Innovatie en functionaliteit zijn synoniem aan het design en de professionele aanpak van onze onderneming", aldus Christian Borsboom, Sales Director van Steel Benelux BV.

Steel-apparatuur is herkenbaar aan details als afwerkingsniveau, functionaliteit en professionele prestaties. Uniek voor huishoudelijke apparaten, die gekenmerkt worden door ergonomie.
In het Steel-assortiment zijn diverse onderscheidende collecties te vinden, zoals het Genesi-, Ascot-, Enfasi- en Oxford-programma. Stuk voor stuk met een eigen design en karakter.
Er is ook een uitgebreid outdoorprogramma beschikbaar, met exclusieve barbecues en unieke rvs buitenkeukens, genaamd Modular System.

De Steel Enfasi-fornuizen bijvoorbeeld spelen in op de behoefte, een fornuis ‘slot-in’ te integreren in een keuken. Deze fornuizen zijn afgestemd op de meest gebruikelijke raster-maat van 13 cm en hebben een vangschaal van 4 cm. De stelpoten, zijn instelbaar van 10 cm t/m 15 cm hoog en dusdanig geplaatst, zodat de plint gemakkelijk voorlangs gemonteerd kan worden.

Voor meer informatie over Enfasi, maar ook Genesi, Ascot en Oxford, ga naar: www.steel-cucine.com

Steel is een Italiaans bedrijf met een lange familietraditie gelegen in Carpi (Modena) in de buurt van Bologna. Het is eigendom van en wordt gerund door de familie Po, al drie generaties professionals in de productie van kookapparatuur. STEEL is vooruitstrevend in het vervaardigen van fornuizen, kookplaten, inbouwovens, afzuigkappen, koelkasten en compleet stalen keukens voor de consument. Innovatie en functionaliteit zijn synoniem aan het design en de professionele aanpak van onze onderneming. Steel apparatuur is herkenbaar aan zijn details zoals; het hoge afwerkingsniveau, de functionaliteit en de professionele prestaties. Uniek voor huishoudelijk apparaten, welke gekenmerkt worden door ergonomie.

Meer informatie:
STEEL - Benelux B.V.
Kantoor
Eksterlaan 20
2261 EL  LEIDSCHENDAM
+31(0)6 24506837
+31(0)6 15460839

Showroom (op afspraak geopend):
Dekker Trend Centre
Nijverheidscentrum 2
2761 JP  ZEVENHUIZEN
+31(0)6 15460839
www.steel-cucine.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven