Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kledinghanger en stoel

Oosterse ontwerpen voor Living Divani

Het Oosterse erfgoed laten herleven vanuit een grafisch en conceptueel oogpunt, dat is de visie van het duo Junpei & Iori Tamaki, dat in 2013 werd opgericht door de Japanse Junpei Tamaki en de Taiwanese Iori Tamaki.

De twee hebben voor het Italiaanse Living Divani de Rivulet-stoel en de Tonbo-kledinghanger ontworpen. Deze items kenmerken zich door een sterke iconiciteit en kunnen elk type omgeving personaliseren in naam van visuele zuiverheid.

Rivulet met metalen structuur

De Rivulet-stoel heeft een buisvormige metalen of houten structuur, verfraaid met een decoratief weefsel dat het karakteristieke element vormt. Door de keuze van de structuur en de bedekkingsmaterialen aan te passen, kan het concept ook worden toegepast op outdoor meubelen.

Tonbo

De Tonbo-kledinghanger is verkrijgbaar in twee hoogtes en wordt gekenmerkt door de cilindrische vorm van de voet die is vervaardigd uit marmer of beton. De voet staat in tegenstelling tot de metalen structuur, waardoor het geheel een harmonieus resultaat oplevert. Het wordt aangevuld met een speciaal ontworpen stalen hanger die is voorzien van een ringhaak. Hieraan kan een colbert of een ander kledingstuk worden opgehangen.

Rivulet met houten structuur

Meer informatie:
Living Divani
www.livingdivani.it

Publicatiedatum: