Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

PVC gietvloer verkrijgbaar in vijf matte grijstinten

Interfloor introduceert met de vinylcollectie Construct een betaalbare PVC-vloer van 400 cm breed als aanvulling op de bestaande Interfloor ‘look-a-like betonkwaliteiten’. Een trend die al enkele jaren een feit is. 

Construct is ontwikkeld als budgetvloer in combinatie met een goede kwaliteit. Interfloor: ''Met het uiterlijk van een betonnen gietvloer, echter met alle voordelen van een vinylvloer. In tegenstelling tot een echte cementgebonden gietvloer is de vloer snel te leggen, eenvoudig in onderhoud, kras- en vochtbestendig, waardoor de vloer geschikt is voor vochtige ruimtes als een keuken.''

De vinylvloeren zijn comfortabel, geluiddempend, voelen warm aan en helpt energie te besparen. Construct is genormeerd met gebruiksclassificatie 23 en 31. Hiermee is het geschikt voor zwaar residentieel gebruik, van een druk belopen hal tot kantoor aan huis.

De naadloze kwaliteit Construct heeft een premium protecttoplaag die de vloer beschermt tegen vuil en vlekken en makkelijk te onderhouden en te reinigen maakt.
Construct is verkrijgbaar in vijf minimalistische grijstinten met een realistische cement/betonlook met mateffect.

Meer informatie:
Interfloor
www.interfloor.nl

Publicatiedatum: