Het in Colorado gevestigde LandArk heeft een heel speciaal huisje ontworpen voor mensen die op avontuurlijke wijze willen overnachten; de 'Draper'. Dit moderne ontwerp biedt een klein huis op wielen van 9 meter lang dat beschikt over een groot terras om van het buitenleven te genieten en een woonkamer die 's avonds wordt getransformeerd naar logeerkamer.

Het kleine huis van 30 vierkante meter is bekleed met een prachtige onderhoudsvrije, zwarte metalen gevelbeplating. Twaalf ramen en een glazen schuifdeur van ruim twee meter zorgen voor veel natuurlijk licht. Er is ook een standaard toegangsdeur. Een 7'x14 'neerklapbaar maaidek wordt omhoog en omlaag gebracht met een handmatige lier. Het dek is gemaakt van Cumaru, een duurzaam Braziliaans hardhout.

De glazen schuifdeur leidt direct naar de keuken, waardoor het handig is om te entertainen op het buitenterras. De keuken is voorzien van roestvrijstalen apparaten: een gasbrander met drie kookplaten, een gasoven, koelkast / vriezer en een moderne keukengootsteen. Er zijn werkbladen met een massief oppervlak, onderkasten van acryl met zwarte matte trekkoorden en bovenste planken met geïntegreerde LED-verlichting.

Naast de keuken is een ingebouwde, U-vormige bank die wordt omgezet in een queen size bed. Het gebied functioneert ook als de eethoek met een telescopische tafel. De tafel heeft een uitschuifbaar scharnierend blad. De master bedroom loft is toegankelijk via een op maat ontworpen eiken ladder. De ruimte is groot genoeg voor een kingsize matras en heeft ingebouwde stellingen en LED-verlichting met dimmers. In de badkamer is een inloopdouche, een massieve ijdelheid van het oppervlak met spiegel, linnenopslag en een toilet op de muur. De kranen, doucheafwerking, handdoekbeugels en wandhaken zijn allemaal matzwart. 

De Draper is voor €128.393 te bestellen via LandArk.

Meer informatie en foto's:
Land Ark
www.landarkrv.com