Het Belgische bedrijf Hit-liners presenteert de Iris tafel. Deze veelzijdige tafel in de vorm van een oog biedt meerdere mogelijkheden. "Met onze Iris tafel kan men genieten van sfeervolle, romantische avonden, wegdromend bij een flakkerend vlammenspel. Behalve de gezellige warmte en het betoverend vuur heeft men ook een hippe tafel waarop een hapje en drankje kan worden geplaatst."

"Zwoele zomeravonden daarentegen, doen velen smachten naar een lekker fris glaasje wijn, of een koel biertje. De tafel kan ook hier haar dienst bewijzen. Door het vuurelement eenvoudig uit de tafel te nemen en de vrijgekomen nis met ijsblokjes te vullen, heeft de gebruiker in een mum van tijd een ijskoeler", laat Sabine Rosseel namens Hit-Liners weten.

De vuurbrander bevat 100% biologische brandstof, bio-ethanol getrokken uit suikerriet. Er is zodoende geen roetafzetting of geurhinder. Er is gebruik gemaakt van de eco-active solid technologie van Krion, waardoor Iris een luchtzuiverende functie heeft.

Hit-Liners is ontstaan vanuit A3 ontwerpburo, opgericht door Sabine en Chris Vertriest. Vanuit een passie voor het creƫren van sfeervolle en functionele gebruiksvoorwerpen is Sabine Hit-liners gestart.

Meer informatie:
Hit-liners
E-mail: info@hit-liners.be
www.hit-liners.be
www.a3ontwerpburo.be