Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Primeur voor Nederlands bedrijf: introductie van NTA-geluidslabel op verpakking

Unifloor Underlay Systems introduceert als eerste bedrijf in Nederland het nieuwe NTA-geluidslabel op de verpakking van de Redfloor. Het label maakt het voor de consument eenvoudiger om ondervloeren te vergelijken op het gebied van geluidsreductie. Dit label wordt geplaatst op de verpakking van het product.

Redfloor uitgerold

Het NTA-label is een nieuw handelsmerk dat op basis van laboratoriumtesten door de NEN wordt verstrekt. Unifloor: 'Redfloor is zeer stabiel en maar 1,2 mm en daardoor geschikt voor vrijwel alle click PVC systemen. Ook heeft het een warmteweerstand van 0,014 m² K/W.
Hiermee biedt het de mogelijkheid om er direct PVC-click (LVT) te leggen in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling.'' De Redfloor draagt het NSG-keurmerk en het NTA-label.  

De vloer van Unifloor heeft drie sterren gekregen voor gebruik op een betonnen vloer. Het bedrijf voert nu als eerste in Nederland het NTA-label in op de verpakking van de Unifloor Redfloor.

Meer informatie:
Unifloor
info@unifloor.nl 
www.unifloor.nl 

Publicatiedatum: