Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Belgische woon- en interieurbeurs start zaterdag

De grootste woon- en interieurbeurs van België gaat dit weekeinde van start. Brussels Expo opent van 17 tot en met 25 november haar deuren voor de Cocoonbeurs. 

Er zijn drie thema's gekozen voor deze 29e editie: 'La vie en Curry', 'Wanneer een decoratieartikel kunst wordt' en 'Spiegeltje, spiegeltje aan de wand'. Elke thema heeft zijn eigen hal. 

Waar voorheen zwart, wit en hout de trends waren, komt kleur meer het interieur in. Ook muren kleuren is de nieuwe trend. Denk hierbij aan paars, marineblauw of bordeauxrood. Stijlen die toch tamelijk somber zijn en slechts worden opgelicht door verlichting en ramen. Deze trends zullen terug te zien zijn bij de producten van de 164 deelnemende exposanten. 

Er is een heel programma opgesteld, dat zaterdagavond begint met een Avant-Première om 17.00 uur. Ook zijn diverse workshops gepland.

Adres:
Belgiëplein 1 - 1020 Brussel

Voor meer informatie: 
Cocoon

Publicatiedatum: