Keller Keukens heeft het certificaat voor de MVO prestatieladder op niveau 4 behaald. "Met deze certificering tonen we aan hoe onderscheidend we zijn binnen onze branche. DKG Groep (waar Keller Keukens onderdeel van is) is namelijk de eerste keukenfabrikant die het certificaat op niveau 4 heeft ontvangen. We danken onze koppositie aan een flink aantal effectieve inspanningen", laat een woordvoerder weten.

Het MVO Managementsysteemcertificaat is een objectief bewijsmiddel dat het bedrijf of organisatie een managementsysteem heeft voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, waarin stakeholdereisen en -verwachtingen gemanaged worden op resultaat. Stakeholdereisen zijn onder meer de eisen van de overheid, zoals in Nederland criteria duurzaam inkopen. Deze criteria maken dan ook deel uit van de certificatie voor de MVO Prestatieladder.

Eerder dit jaar behaalde Keller Keukens het certificaat voor de CO2-Prestatieladder (niveau 3). Dit certificaat onderstreept dat er werk gemaakt wordt van CO2-reductie binnen de organisatie. "Daar zijn we trots op en het maakte ons extra ambitieus om op de MVO Prestatieladder nóg een tree hoger te komen. Niveau 4 op de MVO Prestatieladder gaat namelijk tevens over onze rol buiten onze eigen organisatie. Wij willen hét verschil maken op het gebied van duurzaam ondernemen, binnen onze branche maar ook daarbuiten. En onze certificering op niveau 4 bevestigt dat wij daar de juiste stappen voor zetten", aldus Keller Keukens.

Meer informatie:
Keller Keukens
www.kellerkeukens.nl