Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Tijdens de Meubelbeurs van Brussel

'Uitreiking Balthazars is het hoogtepunt'

Het jaarlijkse hoogtepunt tijdens de Meubelbeurs is de bekendmaking van de Balthazars. Gezien de opkomst, leeft deze prijs bij de Belgische en buitenlandse fabrikanten/exposanten! In tegenstelling tot andere jaren, heeft de jury bijzonder lang moeten delibereren.

De juryleden waren: Leen Creve, Marie-Anne Desiere, Siegrid Demyttenaere, Colette Demil, Frances van der Steen en Chris De Roock.

Zij hebben de volgende winnaars gekozen:

BEST OF BELGIUM: Reset van Magnitude (design: Alain Berteau)
Een hybride 24/7 designconcept dat anticipeert op de open binnenhuisarchitectuur en nieuwe wooncultuur. Het bed wordt een micro-wereld in de ruimte om te slapen en te leven.

BEST INTERNATIONAL: Glide van Kluskens (design: Tiel)
Het tafelblad is aan de onderkant V-vormig geprofileerd. Dit heeft geleid naar een inventief re-design van de schragen. De tafel kan eigentijds lang zijn, de breedte is teruggebracht naar ouderwets knus. 

LOVE AT FIRST SIGHT: Lucie van Moome (design: Tessa Lauwaert)
Een aantrekkelijke, vrouwelijke designbank met bijzondere details zoals de eigenwijze pootjes en de bijzonder gestoffeerde ronding erboven. Strak en rank van buiten, zacht en nonchalant van binnen.

INNOVATION: Resleep van Velda
Een revolutionair en marktrijp cradle-to-cradle boxspring-concept. Alles staat in het teken van recycling. Er komt geen PU-schuim en geen lijm aan te pas, zelfs niet bij de pocketveren.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven