De Beroepsvereniging van Nederlandse Interieurarchitecten (BNI) bestaat 50 jaar. Vrijdag 9 november wordt er vanaf 18.00 uur feest gevierd in het van Eesterenmuseum in Amsterdam. Alleen leden zijn van harte welkom.

De vereniging ondersteunt, stimuleert en promoot Nederlandse interieurarchitecten in binnen- en buitenland. Meer dan driehonderd interieurarchitecten zijn lid van de BNI. Zij hebben een erkende opleiding gedaan, staan ingeschreven in het architectenregister en hebben minimaal drie jaar praktijkervaring. Door hun lidmaatschap hebben zij zich verbonden aan de gedragsregels zoals die door de vereniging zijn opgesteld. Opdrachtgevers die met een BNI-lid in zee gaan, kunnen vertrouwen op ruime ervaring, deskundigheid, duidelijke afspraken en degelijke contracten. Een BNI-interieurarchitect is een professional.

De organisatie van het jubileumfeest van de BNI, laat nadrukkelijk weten dat interieurarchitecten die geen lid zijn, dat nog dit jubileumjaar kunnen worden voor slechts 50% van de contributie. Kandidaat-leden zijn dus van harte welkom en kunnen zich gelijk laten inschrijven!

Meer informatie:
organisatie BNI 50 jarig jubileum 2018
Jollemanshof 14
1019 BN Amsterdam
T 020 7372362
info@bni.nl
www.bni.nl