De drie konijntjes Léo, Léni en Lila zorgen ervoor dat kinderen rustig in slaap kunnen vallen en stellen ze gerust als ze onverhoopt wakker worden. De Olala Boutique lampjes worden niet warm en zijn draadloos, zodat kinderen er gerust eentje vast kunnen pakken en mee in bed kunnen nemen. Maar de konijntjes kunnen ook met elkaar een bijzonder lichtpad creëren gedurende de nacht: een konijntje in de slaapkamer, eentje op de gang en een in de badkamer. Zo kan 's nachts langs de geruststellende lichtjes veilig de weg naar het toilet gevonden worden.

"De Olala Boutique draadloze ledlampjes zijn gemaakt van veilige materialen en speciaal ontworpen voor kleine kinderhandjes, zodat je kindje ze makkelijk vast kan pakken en mee kan nemen. Léo, Léni en Lila laden snel en eenvoudig op zodra ze op het bijgeleverde inductie basisstation worden geplaatst. En na slechts drie uur laden, zorgen de konijntjes voor een geruststellend lichtje dat minimaal 12 uur blijft branden. Je kunt kiezen uit lampjes met een inductie laadunit, USB of batterijen", aldus een woordvoerder.

Olala Boutique is een Franse fabrikant van producten die speciaal door ouders zijn ontworpen, naar aanleiding van situaties die ze zijn tegengekomen bij hun eigen kinderen. De producten zijn bedoeld om het dagelijks leven van ouders gemakkelijker te maken en de onafhankelijkheid van kinderen te stimuleren. Alle producten van Olala Boutique worden uitvoerig getest door een groep moeders en hun kinderen, en worden vervaardigd in overeenstemming met de Europese normen.

Meer informatie:
E-mail info@kleinegiraf.nl
www.kleinegiraf.nl