Het Italiaanse Falmec heeft met de kookplaat Sintesi de German Design Award 2019 gewonnen, een prijs die innovatieve producten en projecten erkent zowel in de Duitse als internationale designwereld. De jury wordt gevormd door professionals uit de sector.

Sintesi kenmerkt zich door een schone en geometrische uitstraling en het vertegenwoordigt een revolutie van het concept afzuiging in de keuken. Sintesi biedt een afzuiger die volledig in het werkblad is ge├»ntegreerd en is uitgerust met een Flap-systeem om bijvoorbeeld schoonmaakwerkzaamheden te vergemakkelijken. Sintesi overtuigde de jury niet alleen dankzij de minimale en moderne esthetiek, maar ook dankzij de uitstekende afzuigprestaties in combinatie met maximale stilte en energie-effici├źntie.

Bovendien zorgt de combinatie van koken en afzuigen voor een eenvoudige installatie die gemakkelijk kan worden aangepast aan het werkoppervlak dankzij een roestvrijstalen frame. Sintesi heeft het exclusieve gecombineerde Carbon.Zeo-filter dat zeoliet en actieve kool combineert, materialen van natuurlijke oorsprong, en in staat om geuren vast te houden en de vochtigheid die wordt veroorzaakt door kookdampen te verminderen.

Meer informatie:
Falmec
www.falmec.it