Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stoelen geïnspireerd door de boemerang

Het Spaanse ontwerpbureau Cardeoli ontwierp een paar stoelen voor Missana, die werden geïnspireerd door een object met dezelfde naam: de boemerang. De Boomerangcollectie, die een bank en een stoel omvat, heeft niet alleen dezelfde naam, maar ook een gebogen vorm. Met een minimalistische esthetiek hebben de stoelen silhouetten die een sculpturaal gevoel geven dat in elke omgeving kan werken. 

De vorm van Boomerang resulteert in lichte, ergonomische en comfortabele producten, een set met schematische lijnen waarvan de rugleuning en de zitting door een dunne, onzichtbare snaar van elkaar af worden gehouden. 

Er is gebruik gemaakt van materialen zoals fijn eiken en beukenhout voor de stoelen en rugleuningen, en zwart gelakt en roze/koper verchroomd metaal voor de constructies. De stoelen zijn bekleed met Febrik's Stitch-stof in rode Passion en zwarte Caviar.

Meer informatie:
www.missana.es

Publicatiedatum: