Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rubber ondertapijten voor huishoudelijk en projectmatig gebruik

Fabrikant maakt range compleet met nieuwe producten

Estillon heeft een complete range rubber ondertapijt in haar assortiment. Deze bestaat uit diverse soorten, variërend van gewafeld sponge rubber, 100% SBR rubber, een mix van latex en crumb rubber, vlak sponge rubber en gevulkaniseerd synthetisch latex. Deze ondertapijten hebben een verschillende dikte, van 3 tot en met 11 mm. Twee producten (Black Pearl 3 mm, Black Pearl 5 mm & Black Onyx 9mm) hebben een Bfl-S1 brandcertificaat.

Estillon maakt deze range compleet met twee nieuwe producten: Roma en Carpet Cushion. Deze producten zijn beide van sponge rubber en geschikt voor een gespannen installatie. 

Estillon: ''Rubber ondertapijt creëert een stabiele, comfortabele en duurzame basis voor elke installatie. Het ondertapijt draagt optimaal bij aan de ervaring van luxe en comfort van het tapijt. Geschikt voor huishoudelijk als projectmatig gebruik.''

De voordelen van rubber ondertapijt zijn volgens Estillon: stabiel en makkelijk verwerkbaar, egaliseert oneffenheden, verlengdt de levensduur en behoudt de originele uitstraling van het tapijt. Ook is het geschikt voor vloerverwarming. 

Meer informatie:
Estillon
Email: info@estillon.nl 
www.estillon.nl

Publicatiedatum: