Estillon heeft een complete range rubber ondertapijt in haar assortiment. Deze bestaat uit diverse soorten, variërend van gewafeld sponge rubber, 100% SBR rubber, een mix van latex en crumb rubber, vlak sponge rubber en gevulkaniseerd synthetisch latex. Deze ondertapijten hebben een verschillende dikte, van 3 tot en met 11 mm. Twee producten (Black Pearl 3 mm, Black Pearl 5 mm & Black Onyx 9mm) hebben een Bfl-S1 brandcertificaat.

Estillon maakt deze range compleet met twee nieuwe producten: Roma en Carpet Cushion. Deze producten zijn beide van sponge rubber en geschikt voor een gespannen installatie. 

Estillon: ''Rubber ondertapijt creëert een stabiele, comfortabele en duurzame basis voor elke installatie. Het ondertapijt draagt optimaal bij aan de ervaring van luxe en comfort van het tapijt. Geschikt voor huishoudelijk als projectmatig gebruik.''

De voordelen van rubber ondertapijt zijn volgens Estillon: stabiel en makkelijk verwerkbaar, egaliseert oneffenheden, verlengdt de levensduur en behoudt de originele uitstraling van het tapijt. Ook is het geschikt voor vloerverwarming. 

Meer informatie:
Estillon
Email: info@estillon.nl 
www.estillon.nl