Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
In De Woonindustrie in Nieuwegein

NIA geeft vijfdaagse cursus interieurfotografie

Als interieurprofessional en zelfstandig ondernemer is het belangrijk om goed beeld te hebben op de website. De academie voor interieuroplossingen (NIA) organiseert cursussen voor interieurfotografie aan de hand van vijfdaagse cursussen. Tijdens deze dagen worden de basics van de interieurfotografie uitgelegd. 

De cursus is met name bedoeld voor interieurstylisten die eigen werk willen vastleggen voor het online portfolio, de website of social media. Ook is het interessant voor medewerkers en eigenaren van woonretail bedrijven die projecten willen vastleggen. 

Op dag een en twee wordt de techniek uitgelegd. Ook de functies van de camera komen dan aan bod en worden uitgebreid gesproken. Op de twee en drie wordt informatie gegeven over de styling voor de perfecte foto in het interieur. Op de laatste dagen wordt de Fotobewerking uitgelegd met behulp van Adobe Ligthroom.

De cursus is een specifieke starterscursus dus niet geschikt voor fotografen die de fotovakschool al achter de rug hebben.

De interieurfotografie cursus wordt gegeven op verschillende data, beginnend van 16 november tot 14 december.

Voor meer informatie en prijzen:
www.niainfo.nl 

Publicatiedatum: