Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe service IKEA beschikbaar in alle dertien winkels

Persoonlijk advies van interieurdesigner

Vanaf vandaag kan de consument bij IKEA terecht voor interieuradvies op maat. Samen met een designer van het Zweedse woonwarenhuis kan men aan de slag met een lichtplan, het combineren van meubels en/of een slimme indeling van bijvoorbeeld de slaap- of woonkamer.
De een-op-een adviesgesprekken zijn sinds februari in verschillende winkels getest en vanaf 1 november is de service beschikbaar in alle dertien winkels in Nederland. Eerder was het al mogelijk om samen met een IKEA specialist een keuken te ontwerpen.

Voorafgaand aan het gesprek met de interieurdesigner leveren klanten een plattegrond, foto’s en persoonlijke wensen aan. Aan de hand daarvan gaat en designer aan de slag met een interieur dat past bij de ruimte en de eigen stijl en wensen. Alle schetsen en andere materialen mogen klanten na afloop van het gesprek mee naar huis nemen. “Bij IKEA kan je alles zelf doen, maar dat hoeft natuurlijk niet”, aldus Biba Mijalovic, Deputy Country Manager Communications & Interior Design bij IKEA Nederland. “We hebben ontzettend veel kennis en expertise op het gebied van woninginrichting en het leven thuis. Met het persoonlijke interieuradvies kunnen we onze klanten nog beter bedienen.”