Estillon heeft al 12,5 jaar de Roberts collectie, die dit jaar 80 jaar bestaat, in haar assortiment. Een complete collectie met vloerinstallatiegereedschappen, diverse soorten tape, aluminium profielen, Smoothedge tapijtlatten en lijmen.

Roberts is een Amerikaans merk van kwaliteitsgereedschappen voor de vloerenlegger. Het is Roy Roberts die in 1938 de tapijtlat en de kniespanner uitvindt. Daarna breidt het assortiment zich uit met meer gereedschappen voor het leggen van vloerbedekking. Sinds 80 jaar is Roberts een eersteklas merk voor tapijtinstallatiegereedschappen, lijmen en fournituren. Door met innovatieve oplossingen te komen blijft Roberts voldoen aan de uitdagingen, waar de hedendaagse stoffeerder mee te maken heeft.

Roberts wordt naar eigen zeggen gezien als een 1e klas merk voor vloerinstallatiegereedschappen, lijmen en fournituren. De meeste gereedschappen die nu nog steeds gebruikt worden zijn bedacht door Roberts. Het bedrijf achter Roberts blijft met innovatieve oplossingen komen die voldoen aan de uitdagingen waar de hedendaagse stoffeerder mee te maken krijgt.

Naast het uitgebreide assortiment ondervloeren en -tapijten heeft Estillon 12,5 jaar geleden, in 2006, de distributie en verkoop van Roberts gereedschappen in Europa, Rusland en het Midden Oosten overgenomen. Het bedrijf biedt een compleet assortiment ondervloeren/ondertapijten voor alle typen vloerbekleding. Vanuit het centraal gelegen magazijn in Uden (NL) belevert Estillon diverse groothandels, retailketens en projectinrichters wereldwijd.

Klik hier om het bedrijf te feliciteren.

Meer informatie:
Estillon
www.estillon.com