Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Meubilair uit eigen atelier

Unit 14 maakt tafels op maat

Twee jonge meubelmakers, Jonas Reynders en Sylvester Vrints van het meubelmerk Unit 14, maken maatwerkmeubilair vanuit hun atelier in Kontich. “We leggen de focus op onze specialiteit: maatwerktafels,” aldus Sylvester Vrints. De tafels met een onderstel in staal en een tafelblad in massief hout, marmer of terrazzo worden handgemaakt.

Jonas Reynders (links) en Sylvester Vrints (rechts) bij hun ontwerpen.

“De kwalitatieve materialen en afwerking zijn voor ons van belang” vertelt Jonas Reynders. De ontwerpers hebben het HIB-label (Handmade in Belgium) gewonnen van Unizo. Het label staat garant voor authentiek handgemaakte producten die uit België komen. Met dit label wil Unizo de makers van authentieke en ambachtelijke kwaliteitsproducten in de kijker zetten. “Het ontvangen van het HIB label van Unizo is dan ook een kroon op ons werk", aldus Jonas. 

 

Na ervaring opgedaan te hebben als meubelmakers namen Jonas en Sylvester de beslissing om zelfstandig te worden. Sinds kort zijn de tafels ook online verkrijgbaar. "Bezoekers kunnen zelf hun tafel samenstellen of kiezen uit onze collectie. Na de bestelling wordt de tafel lokaal gemaakt in ons atelier, maar klanten zijn natuurlijk ook welkom in onze showroom om de stalen in het echt te zien", vult Sylvester aan.

Meer informatie:
Unit 14
E-mail: info@unit14.be
www.unit14.be