Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
''Dit biedt ons mogelijkheid om op competitieve manier te specialiseren''

Overname The Kitchen Company door èggo

The Kitchen Company wordt overgenomen door èggo, meldt RetailDetail. Dit Belgische familiebedrijf werd in 2007 opgericht en telt momenteel 70 verkooppunten, in eigen land en andere Europese landen. Met de overname kan èggo zijn leidersstatus versterken en binnen het zakelijke segment over de 20 miljoen euro omzet behalen. “We zijn al aan het nadenken over de opening van twee nieuwe showrooms, een in Wallonië en een in Vlaanderen, om de groei van The Kitchen Company te ondersteunen”, aldus Taminiaux tegen RetailDetail.  

Het Belgische Kitchen Company is naar eigen zeggen een belangrijke speler op de Belgische keukenmarkt. De onderneming werd in 1998 opgericht door Marc Albert en stevent dit jaar met zijn zeventien medewerkers af op een omzet van 6 miljoen euro. “De overname van The Kitchen Company zal ons de mogelijkheid bieden om ons meer en op een competitieve manier te specialiseren onder dit merk. The Kitchen Company kan op zijn beurt profiteren van ons logistieke vakmanschap, van onze marketingmiddelen en onze ontwikkelingscapaciteit”, aldus CEO Frédéric Taminiaux. 

Meer informatie:
www.retaildetail.nl

Publicatiedatum: