Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Geselecteerd door ADI Design Index

Radiator geïnspireerd op een harp

De radiator Harp, door Davide Vercelli ontworpen voor het Italiaanse Deltacalor, is geselecteerd door de ADI Design Index. De jury omvat sinds 2000 meer dan honderd experts die werkzaam zijn op Italiaans grondgebied om de beste producten te identificeren.

De hydraulische radiator kenmerkt zich door haar silhouet. De dynamische en licht golvende vormen verwijzen naar de snaren van een harp die tot leven lijkt te komen in een harmonieus spel van licht en schaduw dankzij de driedimensionaliteit en de asymmetrische opstelling van de vinnen. 

Dit is niet alleen vanwege de esthetiek, maar ze vergroten ook het stralingsoppervlak dat de convectieve bewegingen van de lucht optimaliseert en zo de efficiĆ«ntie van de radiator verhoogt. 

Harp was tot en met 21 oktober tentoongesteld in het Museum voor Wetenschap en Technologie in Milaan. De volgende bijeenkomst met de jury van ADI Design Index 2018 zal van 21 november tot 5 december plaatsvinden in het Romeinse Aquarium te Rome.

Meer informatie:
Deltacalor
Email: info@deltacalor.com 
www.deltacalor.com 
www.adidesignindex.com