De designer Michele Lievens presenteerde op Biënnale Interieur haar ontwerp Shepherds Place. Ze toonde haar design op The Floor is Yours, waar inspirerend, jong talent centraal staat. Michele heeft jarenlange ervaring opgedaan in het meubelbedrijf van haar vader. In 2017 heeft ze de donsachtig uitziende, zwevende schommelstoel Shepherds Place ontworpen.

Michele met haar twee kinderen.

Deze handgemaakte stoel, vervaardigd van echte schapenvachten, is geïnspireerd op een bestaand model, maar met de bedoeling een zone te creëren met enkel natuurlijke materialen. De stoel is bekleed met natuurlijk gelooide schapenhuiden zonder enig gebruik van lijm of chemische stoffen en in diverse kleuren verkrijgbaar.
Iedere Shepherds Place heeft een label met uniek nummer. Dit nummer is geregistreerd en de koper krijgt hiervan een certificaat van echtheid, die gekoppeld is aan de ecologische certificaten.
Hoewel de stoel is voorzien van een ketting om aan het plafond te hangen, is het mogelijk om te kiezen voor een poot met vier voeten.

Meer informatie:
michele@shepherds-place.com
www.shepherds-place.com