Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Scheidingswand, kast of pantry

Modulair kastsysteem met meerdere doeleinden

Het modulaire kastsysteem van Lande kan worden gebruikt om vrijwel elke kastensamenstelling en -ontwerp te maken: van scheidingswand of hangkast naar kantoorkast. Van een enkele plank tot meerdere planken en van een lineaire tot een opvallende getrapte helling: Fundamentals geeft de vrijheid om eigen ontwerper te zijn. 

Grondbeginselen kunnen worden gebruikt als een open scheidingswand of als een gesloten scheidingswand met de toevoeging van een achterwand, een voormuur en deuren. Gestoffeerde panelen zijn ook optioneel. Er kan gespeeld worden met kleuren, materialen en elementen. 

Modulair kastsysteem Fundamentals

Het kastsysteem heeft verschillende opvallende ontwerpkenmerken, te beginnen met de constructie van het modulaire kastsysteem. Deze heeft overlappende voegen in plaats van verstekverbindingen. De verspringende constructie verbetert het lijnenspel aan de voorkant van de verdeler.

''De metalen bevestigingspunten en de eiken lamellen in de compartimenten springen meteen in het oog'', aldus Lande. ''Naast een visuele functie zijn de lamellen ook praktisch: dankzij de uitsparingen in de lamellen kunnen planken op verschillende hoogten in de compartimenten Fundamentals worden toegevoegd. De hoogte van deze praktische planken kan ter plaatse worden bepaald en gewijzigd''.

Lande is één van de 4 merken van meubelfabrikant Lande Group. Naast Lande ontwerpt, produceert en verkoopt het familiebedrijf Lande Group meubelen voor Artifort, Pörtner en Zwaardvis. 

Meer informatie:
Lande
www.lande.eu

Publicatiedatum: