Het modulaire kastsysteem van Lande kan worden gebruikt om vrijwel elke kastensamenstelling en -ontwerp te maken: van scheidingswand of hangkast naar kantoorkast. Van een enkele plank tot meerdere planken en van een lineaire tot een opvallende getrapte helling: Fundamentals geeft de vrijheid om eigen ontwerper te zijn. 

Grondbeginselen kunnen worden gebruikt als een open scheidingswand of als een gesloten scheidingswand met de toevoeging van een achterwand, een voormuur en deuren. Gestoffeerde panelen zijn ook optioneel. Er kan gespeeld worden met kleuren, materialen en elementen. 

Modulair kastsysteem Fundamentals

Het kastsysteem heeft verschillende opvallende ontwerpkenmerken, te beginnen met de constructie van het modulaire kastsysteem. Deze heeft overlappende voegen in plaats van verstekverbindingen. De verspringende constructie verbetert het lijnenspel aan de voorkant van de verdeler.

''De metalen bevestigingspunten en de eiken lamellen in de compartimenten springen meteen in het oog'', aldus Lande. ''Naast een visuele functie zijn de lamellen ook praktisch: dankzij de uitsparingen in de lamellen kunnen planken op verschillende hoogten in de compartimenten Fundamentals worden toegevoegd. De hoogte van deze praktische planken kan ter plaatse worden bepaald en gewijzigd''.

Lande is één van de 4 merken van meubelfabrikant Lande Group. Naast Lande ontwerpt, produceert en verkoopt het familiebedrijf Lande Group meubelen voor Artifort, Pörtner en Zwaardvis. 

Meer informatie:
Lande
www.lande.eu