Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fotoreportage

Drukbezochte Biënnale Interieur groot succes

De 26e Biënnale Interieur in Kortrijk is weer ten einde. Diverse designers, interieurbedrijven en professionals verzamelden zich in België om hun creaties, ideeën en innovatieve producten te tonen aan het grote publiek. De beurs kreeg internationaal veel aandacht. Naar schatting hebben ruim 70.000 bezoekers de vijf dagen durende beurs bezocht. 

Op de Biënnale Interieur ging de meeste aandacht uit naar business en ondernemen. Ook werd er voldoende tijd ingeruimd voor interessante lezingen en andere samenkomsten. De beurs werd onder andere druk bezocht door professionals, maar ook menig consument en student was aanwezig om de nieuwste producten en innovaties te bewonderen. 

Menig exposant probeerde de bezoekers te imponeren: van een waar ruimteschip tot zinkende stoelen en prachtig ingerichte stands. Aan elke stand was duidelijk veel aandacht geschonken. Er heerste een gezellige, goede drukte op de Belgische beurs en veel exposanten lieten weten dat het een geslaagde beurs is geweest. 

Ook werd voor de 13e keer op rij een ontwerper van eigen bodem tot designer van het jaar gekroond. Dit jaar mocht Frederik Delbart, meubel- en productontwikkelaar, deze titel in ontvangst nemen. De 30 jarige ontwerper tracht alle aspecten van vormgeving te verkennen: van het prille ontwerp tot het strategisch denken.

Klik hier om de fotoreportage van de Biennale Interieur Kortrijk te bekijken