Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
''Bezoekers aangetrokken door matte uitstraling en brede kleurengamma''

Homogene vloerbekleding in 50 stijlvolle tinten

Objectflor presenteerde op de Biënnale Interieur beurs in Kortrijk een nieuwe vloerbekleding, die beschikbaar is in 50 verschillende tinten. Deze hebben alle een natuurlijke matte uitstraling en veel combinatiemogelijkheden. ''Ideaal voor zwaar commerciële toepassingen zoals gezondheidszorg, ouderenzorg, onderwijs en kantoren. Palettone is uitzonderlijk duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk'', aldus het van oorsprong Duitse bedrijf objectflor.

Maarten Emck in de stand van Objectflor op de Interieurbeurs in Kortrijk

''We merkten dat er veel interesse was vanuit de bezoekers. Opvallend ook dat ze gelijk gingen 'voelen' aan de stalen en in eerste instantie werden aangetrokken door de matte uitstraling en het brede kleurengamma'', aldus Maarten Emck, die het merk op de beurs vertegenwoordigde. 

Het brede kleurengamma van de Palettone collectie

Door de natuur geïnspireerd en afgestemd op het NCS
De nieuwe vinylcollectie Polyfor Palettone PUR is ontwikkeld vanuit  kleurbeleving. Dit omdat kleur de waarneming, en het ruimtelijke gevoel en oriëntatie bepaalt. Met de nieuwe collectie biedt objectflor haar grootste kleurvariatie in homogene vinylvloeren. Met 50 kleuren is er een tint beschikbaar voor elk denkbaar interieurontwerp. Het doordachte systeem met een eigen, op het Natural Colour System afgestemde, kleurencirkel zorgt ervoor alle denkbare combinaties met  elkaar harmoniëren. Het al genoemde matte oppervlak versterkt de natuurlijke uitstraling. 

Dichte structuur en speciale coating.
De vloerbekleding is een zuivere homogene PVC constructie met een dichte, gladde oppervlaktestructuur. ''Dit is het resultaat van een speciaal, hoogwaardig productieproces. Hierdoor is de 2 mm dikke vloer niet alleen uiterst flexibel, maar ook zeer slijtvast. De innovatieve Pur-coating beschermt de vloer duurzaam tegen vuil en maakt hem onderhoudsvriendelijk. Hierdoor is hij dus wax & polish vrij. “Geen dure wax behandelingen meer of agressieve schoonmaakmiddelen'', aldus Maarten Emck, commercieel directeur van objectflor Benelux. 



Veelzijdig en toepasbaar in alle projectsegmenten
De nieuwe collectie is verkrijgbaar in banen en tegels. Deze zijn geschikt voor bijna elk project: van onderwijsinstellingen tot bedrijven in de zorgverlening. Voor ruimten met hoge veiligheidseisen aan elektrostatische geleidbaarheid, zoals operatiekamers, is er Polyflor Palettone SD in zes kleuren. 

Goed voor milieu
Door Maarten wordt de milieuvriendelijkheid van de vloer nog extra toegelicht: ''de hoge productkwaliteit van Palettone draagt bij aan een optimale kwaliteit van de binnenlucht. Certificaten als het 'Indoor air comfort gold' en andere milieu- en duurzaamheidsmerken onderstrepen dit. De lange gebruiksduur verhoogt de duurzaamheid. Objectflor zet zich in voor een zuinige omgang met waardevolle grondstoffen. De volledig gerecyclede collectie bestaat voor een kwart uit gerecycled materiaal''. 



Objectflor is in Europa een toonaangevende leverancier van kunststof vloerbekleding voor zowel particulier- als projectgebruik. Het bedrijf is in 1989 opgericht in Keulen en is een dochteronderneming van het Britse James Halstead Flooring. Deze produceert en vermarkt wereldwijd vloerbekleding onder de merknaam Polyflor. In Nederland heeft objectflor een eigen vestiging en logistiek magazijn voor de Benelux. Via www.objectflor.nl kan een collectieboek aangevraagd worden.

Meer informatie:
Objectflor
Maarten Emck
Email: info@objectflor.nl
www.objectflor.nl