Het Italiaanse B-line, dat zich richt op het ontwerpen van woonaccessoires en decoraties, zal dit jaar haar debuut maken op Orgatec. Deze toonaangevende internationale vakbeurs heeft dit jaar het thema ‘culture @ work’. De nieuwe collecties, bestsellers en herlanceringen van iconische producten die onderdeel zijn van de geschiedenis van het bedrijf, kunnen worden toegepast in kantoorpanden maar ook in bijvoorbeeld horeca etablissementen. B-line producten hebben verschillende functies en worden gekenmerkt door hoge kwaliteitsnormen.

Voor de beurs in Keulen heeft B-LINE ervoor gekozen om een icoon van bijna 50 jaar oud te verbeteren. Het gaat om Boby, een trolley die in 1970 is ontworpen door Joe Colombo. Dit product lijkt bijna een paradigma van het smart working, en is volledig in overeenstemming met het centrale thema van de beurs en perfect coherent met een gelijktijdigheid waarin de omgevingen en de meubelen vloeiend en voortdurend evolueren, waarbij de transformaties constant zijn.Tijdens de beurs wordt Boby vervolgens in zijn meervoudige configuraties tentoongesteld, om de innovatieve inhoud van een nog steeds actueel object opnieuw te bevestigen. De trolley bestaat uit een geraamte met laden en planken en hij kan in verschillende versies worden geleverd.

Naast Boby worden er nog andere producten tentoongesteld. Deze zijn tot stand gekomen door de samenwerking met jonge designers. Het gaat om de gestoffeerde fauteuil Bix, ontworpen door Zanellato/Bortotto en de tafel Fonda die is ontworpen dor Maddalena Casadei.

B-LINE @Orgatec 2018
Hal 10.1, Stand G020

Boby

Boby

Bix

Fonda

Boby

Bron: www.archiportale.com 
Meer informatie:
B-line
www.b-line.it