Eten is een basisbehoefte voor elk wezen, dus ook voor de mens. Maar wat als je geen keukenprins of -prinses bent? Dan lijkt een kookplaat die ingrijpt als het nodig is een lot uit de loterij. Het goede nieuws is: zo'n kookplaat bestaat echt. Overkokende pannen zijn verleden tijd met de nieuwe inductiekookplaten van AEG.

De nieuwe SenseCook inductiekookplaten begeleiden het complete kookproces en nemen alle zorgen uit handen. Deze sensor gestuurde kookplaten zijn voorzien van de zogeheten SenseBoil®G, SenseFry®G of SensePro®Gtechnologie of een combinatie van beide. 
Overkoken is verleden tijd met SenseBoil®. Deze inductiekookplaten zijn voorzien van geavanceerde sensoren die aanvoelen wanneer water begint te koken en de hitte automatisch terugbrengen zodat overkoken wordt voorkomen.
Niet alleen koken, maar ook bakken wordt een eitje met SenseFry® door sensoren die zelf de juiste temperatuur kiezen en reguleren tijdens het hele kookproces. Het enige dat moet gebeuren is eenvoudig het gerecht te selecteren dat bereid wordt en vervolgens hoe het bereid moet worden (rosé́, medium, doorbakken). De inductiekookplaat neemt het vanaf hierover en zorgt elke keer voor een perfect resultaat.  En voor nog preciezere resultaten zal op deze nieuwe range inductiekookplaten ook sous vide koken mogelijk zijn met de SensePro®Gtechnologie. Uiteraard wordt ook hier het werk uit handen genomen, zodat koken als een chef bereikbaar is voor iedereen.

Meer informatie: www.aeg.nl